top of page

AUTÓRENDELÉS

Vállaljuk külföldről és belföldről, teljes körű ügyintézéssel hibrid autók beszerzését közületeknek,
cégeknek, magánszemélyeknek, továbbá dízel és benzines autók beszerzésében is segítünk egyedi
feltételekkel.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük számítógépén kattintson az ikonra és töltse ki a dokumentumot az elképzeléseivel:

A kitöltött dokumentumot küldje a info@hibridauto.hu -ra és amint tudjuk, felvesszük önnel a kapcsolatot.

Autórendeléskor Ügyfeleink általában az alábbi kérdéseket teszik fel nekünk:

 

Kitől és honnan szerzik be a megrendelt autókat?

-Egész Európában szerződésben állunk közel 450 partnerrel. Kínálatukból, magánszemélyektől, kisebb cégektől beszámolt autókat szerzünk be. Egyedi szerződésünk alapján többnyire az autók 1. tulajdonostól származnak, állapotvizsgálattal és dokumentált szerviz előélettel rendelkeznek.

 

Ha Én autót szeretnék vásárolni és úgy döntök, hogy az Önök által javasolt autórendelést választom, mit kell tennem, hogy hozzájussak az általam megvásárolni kívánt gépkocsihoz?

-Igény esetén 200.000 Ft letét/kaució szükséges az autó rendeléséhez (az említett összeg visszalépésnél visszajár). Ha megtaláltuk az igényeinek megfelelő autót belföldön vagy külföldön (szín/évjárat/típus/kilométer, futás/felszereltség stb.), úgy a 200.000 forintos foglaló összegét az autó vételárának 30-50%-ára kell kiegészíteni. Mi vállaljuk az autó leszállítását, forgalomba helyezését/átírását. Önnek pedig csak átvételkor kell kifizetnie az autó teljes vételárát - a fent maradt 70%-ot - és az előbb említett költségeket. Természetesen lízing esetén a kiegészített kaució a banki önerőt képezi és a maradék összeget pedig a bank utalja át vállalkozásunknak.  

Minden esetben szerződésben rögzítjük a kívánt évjáratot, típust, felszereltséget, maximális futást és az egyéb kívánságokat. Amennyiben még nem döntötte el a pontos típusválasztást, úgy értékesítő kollégáink segítenek a tanácsadásban, illetve nálunk kipróbálhatják a választani kívánt típusokat.

 

Milyen minőségi garanciát tudnak vállalni az Önök által értékesített autókra?

-Mindegyik autó állapot lappal, kilométer garanciával, balesetmentes előélettel rendelkezik. Továbbá minden hibrid autóra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

 

Mi történik, ha mégsem az az autó érkezik meg, amit elfogadtam?

-Amennyiben az autón kiderül bármilyen rejtett hiba (balesetes előélet, motorhiba), vagy a kilométer órája valótlan adatot tartalmaz, úgy mi visszaadjuk a befizetett kauciót, foglalót.

Minden kedves érdeklődőt arra kérjük, hogy bővebb tájékoztatásért, autórendeléssel kapcsolatos információkért vegyék fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik a megadott elérhetőségeiken munkaidőben készségesen válaszolnak leendő Ügyfeleink kérdéseire.

doc.png

Lukács János Dávid / Puhó József
Értékesítők

+36-20-252-1000

+36-30-108-3955
info
@hibridauto.hu

bottom of page