AUTÓRENDELÉS

Vállaljuk akár külföldről is teljes körű ügyintézéssel hibrid autók beszerzését közületeknek, cégeknek, magánszemélyeknek.

 

Autórendeléskor Ügyfeleink általában az alábbi kérdéseket teszik fel nekünk:

 

Kitől és honnan szerzik be a megrendelt autókat?

 -Egész Európában szerződésben állunk TOYOTA és LEXUS márkakereskedésekkel. Kínálatukból kizárólag magánszemélyektől beszámolt autókat szerzünk be.

 

Ha Én autót szeretnék vásárolni és úgy döntök, hogy az Önök által javasolt autórendelést választom, mit kell tennem, hogy hozzájussak az általam megvásárolni kívánt gépkocsihoz?

Igény esetén 200.000 Ft letét/kaució szükséges az autó rendeléséhez (az említett összeg visszalépésnél visszajár). Ha megtaláltuk az igényeinek megfelelő autót belföldön vagy külföldön (szín/évjárat/típus/kilométer, futás/felszereltség stb.), úgy a 200.000 forintos foglaló összegét az autó vételárának 30%-ára kell kiegészíteni. Mi vállaljuk az autó leszállítását, forgalomba helyezését/átírását. Önnek pedig csak átvételkor kell kifizetnie az autó teljes vételárát - a fent maradt 70%-ot - és az előbb említett költségeket.

 

Milyen minőségi garanciát tudtnak vállalni az Önök által értékesített autókra?

-Mindegyik autó állapot lappal, kilométer garanciával rendelkezik. Továbbá minden hibrid autóra 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

 

 

Minden kedves érdeklődőt arra kérjük, hogy bővebb tájékoztatásért , autórendeléssel kapcsolatos információkért vegyék fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik a megadott elérhetőségeiken munkaidőben készségesen válaszolnak leendő Ügyfeleink kérdéseire.

Szebenyi Tamás
Értékesítő

+36-20-252-1000
hibridautokft@gmail.com
www.facebook.com/hibridauto